Özlenen Rehber Dergisi

91.Sayı

Msn Adresini Özel Mail ile Birleştirmek

Erol ŞEN (Moderatör) Özlenen Rehber Dergisi 91. Sayı

Kıymetli Özlenen Rehber Dergisi Okuyucularımız!


Bu sayımızdaki konumuz biraz farklı bir konu olacaktır. Kendimize ait özel bir mail adresini msn adresi olarak kullanabilmek için ne yapmalıyız. Bu konu hakkında siz okuyucularımızla gerekli bilgileri paylaşıp işlemi nasıl gerçekleştirebiliriz bunu anlatmaya çalışacağım.

http://login.live.com/ a girip sağ taraftan ilgili bağlantılar adresinden Hesap için kaydolun seçeneğine tıklıyoruz.
Şekil 1


"E-posta adresiniz var mı
?" diye bir soru geliyor. Eğer farklı bir e-posta adresinizi kullanmak istiyorsanız üstteki seçeneği yani (Evet, e-posta adresim kullanılsın) seçmeliyiz. Yeni bir Hotmail hesabı açmak istiyorsanız alttaki seçeneği tıklıyorsunuz yani (Hayır, beni ücretsiz MSN Hotmail e-posta adresi edinmem için kaydet) Biz üsttekini seçmeliyiz.
Şekil 2

Karşımıza bir kayıt ekranı geliyor. Buralara gerekli bilgileri yazıyoruz. E-posta adresi bölümüne MSN ile kullanmak istediğimiz e-posta adresimizi yazıyoruz. Boşlukları doldurup devam eden sayfaya geçin.
Şekil 3



Burada karşımıza bir onaylama ekranı çıkıyor. Boş yere e-posta adresinizi tekrar yazın ve "kabul ediyorum"a tıklayın. Şimdi e-posta adresinize bir onaylama maili gönderilmiş olması lazım. Bu e-postada olan hesabı onayla bağlantısına tıkladığınız zaman işlem tamamlanıyor. Artık MSN Messenger’ı açıp farklı e-posta adresinizle login olabilirsiniz. Buraya yazdığınız şifre MSN’e bu adresi kaydederken yazdığınız şifre olmalı, mail şifreniz değil.
Bir sonraki konumuzda buluşmak üzere esen kalın sevgili okurlarım!..
yazımızı .pdf (resimli olarak görebilmek için tıklayınız.)

Bu içeriğe yorum yazabilirsiniz

Henüz hiç kimse yorum yazmadı.