Özlenen Rehber Dergisi

171.Sayı

DUA

Muzaffer YALÇIN Hocaefendi Özlenen Rehber Dergisi 171. Sayı
Ya Rabbi
Seni tesbih ederiz. Habibine salat ve selamların en güzeli olsun Ya Rabbi. Habibini vesile ederek isteyeceklerimizi senden istiyoruz, sığındıklarımıza O´nu vesile ederek sığınıyoruz. Habibin senden neleri dilediyse lutfeyle bizlere, nelerden sana sığındıysa hıfzeyle bizleri Ya Rabbi.

Allah’ım!
Senden başka gidecek kapımız yok, senden başka Rabbimiz yok. Sen varlığında, zatında tek olansın, ortağı, şeriki, benzeri, misli bulunmayansın. Yoktan yaratıp hayat verensin. Yarattıklarına hidayeti tanzim eden mühlet bittikten sonrada yeniden huzura toplamaya kadir olan yegâne kudret ve gücün sahibi olansın. Yardım et bize Allah´ım Habibin hürmetine yardım et, rızanla istikametinde olmamıza yardım et, sevip razı olduklarını yaşama hususunda yardım et.

Allah´ım
Bizi rızana kavuşturacak hiçbir şeyde yardımsız bırakma. Gadabını üzerimize çekecek hiçbir şeyde bize fırsat verme. Ey gizli ve açığı hakkıyla ve kemaliyle gören Allah’ım, lisanımız tembel, kalplerimiz gafletle dolu, amellerimiz noksan ve kusurlu, ahlaklarımız ise Habibinin nur ahlaklarından fersah fersah uzak bize yardım et Ya Rabbi.
Bütün bu hallerimizle yine de ümidimiz sığınacağımız ancak sensin. Sen bağışlayansın, sen yardım edensin. Allah´ım sen hidayet üzere kılansın. Sen müsaade etmediğin zaman hiçbir hayır bir kimseye ulaşmaz. sen engellemediğin müddetçe de Ya Rabbi hiçbir zararı kimse engelleyemez.
Bu içeriğe yorum yazabilirsiniz

Henüz hiç kimse yorum yazmadı.